Wednesday, December 15, 2010

Antique-rusty flower

I think that the tittle says it all.
Firstly I created some texture on the flower and leaves, than I baked it. When everything cooled down a bit I colored everything with dark brown acrylic paint and than quickly wiped it down while it was still wet.

Details
My camera  is really bad at taking teal pictures, so I'm really sorry for the yellow light on the last picture, but this was the only way to capture the most realistic color. 


I promise this is the last post for today =)

5 comments:

  1. Ok, čisto resno, bi kaj takega naredila tudi po naročilu? Prelepa je!

    ReplyDelete
  2. Ina, hvala =)

    Ulimel, seveda=). Tale je sicer že oddana, ampak lahko naredim podobno, mogoče v drugi barvi, čeprav se mi zdi, da sem nekje zasledila, da so ti všeč stvari ki vsaj malo vlečejo na ZELENO =).
    Drugač pa grem tot četrtek zaj v LJ, pa se lahko nekje v centru dobima, da si jo ogledaš v živo, in če te bo prepričala je tvoja =).

    ReplyDelete
  3. Tale barva je res super, lahko pa je tudi kaj temno zelenega, ja. :D Zadnje čase me tudi teal nekaj vleče, pa motiv je prečudovit. :) Žal ravno v četrtek ne morem. :/ Sem obljubila da grem z mami na eno šolsko predstavo. :/ Verjetno potem ne boš več v LJ do po praznikih, ne? Koliko pa računaš zanjo?

    ReplyDelete
  4. PS: lahko se tudi po emailih naprej meniva:
    did.someone.say.nailpolish(at)gmail.com :)

    ReplyDelete